Under tiden husse gjorde anlagsprov med Humlan idag så tränade jag passivitet med matte och jag har fått träffa både kossor och gäss ute hos Astrid på St. Ljuna Västergård. Efter att mamma Humlan blivit godkänd på anlagsprovet så fick vi skynda oss hem och äta och bli rastade. Sen åkte vi ut till Lotta Driscoll i Reva för att köra valpkurs med mig. Idag så fick vi prova på ett litet blodspår med avslut med en rådjursskank. Innan vi fick spåra så fick vi känna på rådjursskanken och lukta på blodet och då blev jag väldigt uppspelad. Det var inte lätt att vänta på att Gulliver och Ingo skulle bli klara. Men sen var det dags och det tog en stund innan jag förstod vad matte ville att jag skulle göra. Sen blev det full fart framåt och slutade med att jag hittade rådjurskanken. Vi fick testa ett spår till och vi klarade av de spåren också och alla fick godkänt av Lotta. Våra mattar och hussar var också jätteglada men jag tyckte nog att godiset var godare än den där lurviga rådjursskanken. Nästa vecka så ska vi få prova på apportering så det ska bli spännande det också.